Lid worden?

Voor het komende atletiekjaar, welke een aanvang neemt op 1 november, wordt u verzocht het jaarlijkse lidmaatschapgeld via een overschrijving over te maken op het rekeningnummer IBAN BE46 0011 0681 2436 ten name van TACT Sint-Truiden met de vermelding van de naam van het betrokken lid of het lifenummer.

U kan de vergunningsaanvraag online invullen (zie hieronder) ofwel door het meegekregen formulier op de club. Gelieve dit formulier terug te deponeren in de brievenbus van het secretariaat (Deze brievenbus vindt u in het clubgebouw “Baan 9”) of aan de secretaris te overhandigen.

Na ontvangst van het lidgeld wordt het borstnummer aangemaakt en zal deze terug te vinden zijn in het clubgebouw “Baan 9”.

Overschrijving

• IBAN BE46 0011 0681 2436
    BIC GEBABEBB
  • Vermelding van naam en voornaam van ingeschreven lid

1ste lid van het gezin

Atleten

2de lid van het gezin

Vanaf 3de lid van het gezin

Atleten

120- 80

Training

Ieder nieuw lid krijgt de kans om enkele keren aan een training deel te nemen alvorens te beslissen om aan te sluiten.

In de maand september is het open trainingsmaand. Dit wilt zeggen dat nieuwe leden de hele maand september kunnen deelnemen aan de trainingen alvorens in te schrijven.

De trainingsuren kan u hier terugvinden.

Clubkleding

Voor atleten is het verplicht om op alle wedstrijden welke via de VAL worden georganiseerd (wegwedstrijden, piste, indoor en veldlopen) om in het clubsinglet aan de start te verschijnen.
Meer informatie over de clubkleding kan u hier terugvinden.

Ziekenfondsen

De meeste ziekenfondsen bieden de clubleden één keer per kalenderjaar een gedeeltelijke compensatie aan voor het betaalde lidgeld (bijkomende info is op de web-site van het ziekenfonds terug te vinden).