Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

BBQ

06/07/2019 - 19:00 tot 23:00

TACT is niet alleen volop plezier beleven in de sport maar ook een gezellig samenzijn met atleten, familie en vrienden. Op zaterdag 6 juli zetten we in Baan 9 de vakantie goed in met onze jaarlijkse BBQ. Naast alle TACT atleten, trainers, familieleden zijn hierop ook alle TACT supporters en sympathisanten meer dan welkom!

Inschrijven/reserveren kan door het inschrijvingsbriefje ingevuld af te geven in Baan 9. Bij inschrijving kan vegetarisch of glutenvrij vermeld worden. Betalingen zijn mogelijk via overschrijving, payconic of cash de dag zelf. Inschrijven kan tot 29 juni.

Naar goede gewoonte zetten we de vakantie tijdens hetzelfde weekend ook in op een sportieve manier. Vrijdagavond, 5 juli, organiseert TACT voor cadetten en ouder onze Trudonachtmeeting met o.a. PK Uurloop voor Jun/Sen/Mas. Voor onze jeugd is er die avond geen training. 

De dag erop (zaterdag 6 juli) is het de beurt aan onze jeugd. Voor hen gaat op onze TACT piste de Medaille jeugdmeeting door. Aangezien we dag ervoor niet kunnen trainen beschouwen we dit als een vervanging van de vrijdagtraining.  

Meer info van beide meetings vind je via onderstaande links.

We hopen u zeker te mogen verwelkomen op dit/ deze gezellige avond!

Groetjes
Het TACT-bestuur

Gegevens

Datum:
06/07/2019
Tijd:
19:00 tot 23:00
Evenement Categorieën:
, , ,

Locatie

Piste Sint-Truiden
Sportlaan
Sint-truiden, Limburg 3800 België
+ Google Maps