Uitslag LCC Bree
Datum: 05/12/2017 13:28
Afgelopen weekend was het koud en nat. Maar dit hield onze TACT atleten niet tegen om de verre verplaatsing voor de LCC sinterklaasveldloop naar Bree te maken. Ze overwonnen de koude, regen en wind en toonde één voor één wat ze in hun mars hadden! Dikke proficiat, jullie hebben dat allemaal super gedaan!

03/12/2017 LCC Bree: Sinterklaasveldloop: Uitslag + tussenstand Uitslag

Tussenstand
Datum: 28/11/2017 16:34
26/11/2017 LCC Genk: Uitslag

LCC Bree: Sinterklaasveldloop
Datum: 28/11/2017 00:40

Na de geslaagde TACT groepsverplaatsing in Genk afgelopen weekend vind komende zondag, 3 december, de Sinterklaasveldloop in Bree plaats. Deze gaat door in het Recreatiepark "De Boneput".

Hoewel begeleiding door trainers niet verzekerd is, ga je zeker niet de enige TACT atleet ter plaatsen zijn! Je clubgenoten helpen je maar al te graag met je opwarming, loopscholing en voorbereiding voor de veldloop.

Wil je heel graag gaan en raak je niet ter plaatse? Geen nood, vraag zekereens aan je clubgenoten, meerijden is altijd mogelijk.

Voor de eerst volgende begeleide verplaatsing trekken we op zaterdag 23 december naar de Topsporthal in Gent. Alleen al om de locatie is dit zeker niet te missen!!!

Heel veel plezier en succes!
De trainers

Tussenstand Lcc
Datum: 21/11/2017 18:18
19/11/2017 Lcc sacn: Uitslag

Geen training - 1 december
Datum: 21/11/2017 12:21
Wegens het clubfeest is er op vrijdag 1 december geen training!
Op woensdag 6 december nemen we het normale trainingsritme weer op.
TACT BioRacer webshop
Datum: 20/11/2017 23:50

LOOP IN DE TACT KLEUREN

Heb je nog geen TACT kledij of Wilde je nog graag die ene vest of t-shirt bestellen, en was je net te laat om dit te doen in onze webshop? Geen nood! Van 20 november t.e.m. 4 december gaat de shop nog even open. Alle bestellingen worden geleverd vanaf 24 januari in Baan 9.

Onze LCC avondveldloop gaat door op zaterdag 27 januarivanaf 16.00u in het 't Speelhof. Wil je helemaal in TACT tenue aan de meet verschijnen? Mis dan zeker deze opening niet!

TACT BioRacer webshop

LCC Genk: Sint-Barbara veldloop
Datum: 20/11/2017 23:20
Komende zondag, 26 november, is het weer tijd voor een TACT groepsverplaatsing. Deze keer gaan we met alle TACT atleten naar Genk voor de Sint-Barbara LCC veldloop.

We spreken ter plaatse af, 45min voor je start.
Deze heb je nodig om in te schrijven en samen met de andere TACT atleten en trainers op te warmen en het parcours te verkennen.

In de bijlage vind je alvast het uurschema.
Let op: Dit jaar is er een nieuw parcours, voor meer info kan je terecht op www.atletiekclub-genk.be.

Ben je niet meer zeker wat er allemaal bij een veldloop komt kijken? Geen nood, kijk het rustig even na in de infobundel die je vind in de bijlage.

We gaan er weer een zéér toffe TACT uitstap van maken!

Tot dan!

Uitslag en tussenstand LCC
Datum: 13/11/2017 20:54
12/11/2017 LCC Neerpelt: Uitslag

LCC Neerpelt: Dommelloop
Datum: 08/11/2017 23:19

Heb je de smaak te pakken na de eerste veldloop in Tongeren van afgelopen weekend? Dan kan je komende zondag12 november, terecht in Neerpelt voor de volgende veldloop in het LCC criterium.

Op deze veldloop zal in tegenstelling tot Tongeren geen begeleiding door trainers zijn. Maar laat dit je absoluut niet tegenhouden. Er zijn altijd andere TACT atleten aanwezig die je meer dan graag helpen en wegwijs maken in het veldloopgebeuren.

De eerste volgende veldloop die wel terug begeleid zal zijn door trainers, is deze in Genk op zondag 26 november.

Maak er zondag alvast een super leuke en sportieve namiddag van!

De trainers

LCC Tongeren
Datum: 31/10/2017 21:10

Na de oefenveldloop van afgelopen weekend in Leuven, beginnen we er nu ook aan op Limburgse bodem. Komende zondag, 5 november, verplaatsen we ons met alle TACT atleten naar Tongeren voor de eerste LCC veldloop.

We spreken ter plaatse af, 1u voor je moet lopen. In die tijd warm je samen met de trainers op en sta je helemaal op tijd klaar aan de start.

In de bijlage vind je alvast het uurschema.
Weet je niet meer zeker wat er allemaal bij een veldloop komt kijken? Geen nood, in de bijlage vind je nog eens alle info.

We gaan er met zen allen een toffe, sportieve namiddag van maken!

LCC Tongeren
Infobundel winter TACT