Lid worden?

Inschrijven? Maak hieronder je keuze

Training

Ieder nieuw lid krijgt de kans om enkele keren aan een training deel te nemen alvorens te beslissen om aan te sluiten.
In de maand september is het open trainingsmaand. Dit wilt zeggen dat nieuwe leden de hele maand september kunnen deelnemen aan de trainingen alvorens in te schrijven.
De trainingsuren kan u hier terugvinden.

Clubkleding

Voor atleten is het verplicht om op alle wedstrijden welke via de VAL worden georganiseerd (wegwedstrijden, piste, indoor en veldlopen) om in het clubsinglet aan de start te verschijnen.
Meer informatie over de clubkleding kan u hier terugvinden.

Voor nieuwe leden is dit clubsinglet inbegrepen in de prijs voor het lidmaatschap. Dit singlet kan in Baan 9 gepast worden.

Ziekenfondsen

De meeste ziekenfondsen bieden de clubleden één keer per kalenderjaar een gedeeltelijke compensatie aan voor het betaalde lidgeld (bijkomende info is op de web-site van het ziekenfonds terug te vinden).